• Legutóbbi
Keenovo Rugalmas Szilikon Gumi Fűtőberendezések Ingyenes Szállítás

Keenovo Rugalmas Szilikon Gumi Fűtőberendezések Ingyenes Szállítás

A látogatók értékelése:
HUF 4860.00

Az áru mennyisége
A Това elérhető


(Ügyfelek Oroszországból is lehet vásárolni az orosz cég : keenovo.ru köszönjük!)
Miért Keenovo Fűtés?
Mint az egyik első gyártó a rugalmas fűtőberendezések Kínában, megértjük, hogy a megbízhatóság, a fűtőelemek, hogy az eszközök,gépek,berendezések SOHA nem lesz vége-hangsúlyozta, majd kínálunk a legjobb minőségű, versenyképes áron, ígéri az alábbi :
a) Mi CSAK Arlon szilikon gumi szubsztrát importált az USA-ból, illetve hiteles Du Pont Poliimid film a termelés, hogy a lehető legjobb fűtési teljesítmény, valamint a leghosszabb, mint, különösen a magas hőfokon, hosszú ideig fűtési folyamat.
b)kínálunk INGYENES segítségnyújtás a fűtés tervezés elérni ideális termikus megoldás a kérelmet.
c) Minden fűtés újonnan rendelni, valamint a gyári-ellenőrzött szállítás előtt.
Ez Villamosenergia -, Hő-vagy megbirkózni, s o NEM engedi, hogy bármiféle kockázatot a kérelmet, ha van keenovo, mint a legjobb.
Vásárlói Vélemények
........................................................................................................................
Az alábbiakban a leírás a Tételt vásárol ezt a linket :
Egyedi Design Üdv.
Ha az alkalmazás, de nem biztos, hogy pontos fűtés alkalmas ez az alkalmazás, a rugalmas fűtés mérnökök mindig szívesen dolgoznak együtt, hogy tervezzen egy ideális fűtési megoldás, hő-menedzsment rendszert.
Kérjük, vegye fel velünk a különleges kedvezménnyel nagy mennyiség vásárlása.
Fűtés Szerkezet Illusztráció :
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szilikon fűtőberendezések vezeték seb alapértelmezés szerint, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha azt szeretné, maratott fólia.
Tipikus Alkalmazások Siliocne Fűtőberendezések :
Lehet is, mint a népszerű elemek következő :

Főbb jellemzők

teljesítmény:
101W & Fel
Márka Név:
keenovo
Anyag:
Szintetikus Szálak
Hő Megőrzésének Időtartama:
15 Óra & Fel
Méret:
6*6cm
teljesítmény:
30W
Feszültség:
230V
Rögzítés:
3M öntapadó hátlap
Vezet:
1m
Mások:
érzékelő zsebében 4*30mm
Származási hely:
Kína (Kontinens)

Hasonló termékek a kategóriában

280X280mm [email protected] Hiteles Keenovo Szilikon Pad Fűtés 3D Nyomtató Fűtött Ágy,Építeni Lemez fűtőelem Ingyenes Szállítás

HUF 16737.30

(Ügyfelek Oroszországból is lehet vásárolni az orosz cég : keenovo.ru köszönjük!)Miért Keenovo Fűtés?Mint az egyik első gyártó a rugalmas fűtőberendezések Kínában, megértjük, hogy a megbízhatóság, a fűtőelemek, hogy az eszközök,gépek,berendezések SOHA nem lesz végehangsúlyozta, majd kínálunk a legjobb minőségű, versenyképes áron, ígéri az alábbi : a) Mi CSAK Arlon szilikon gumi szubsztrát importált az USAból, illetve hiteles Du Pont Poliimid film a termelés, hogy a lehető legjobb fűtési teljesítmény, valamint a leghosszabb, mint, különösen a magas hőfokon, hosszú ideig fűtési folyamat.b)kínálunk INGYENES segítségnyújtás a fűtés tervezés elérni ideális termikmegoldás a kérelmet.c) Minden fűtés újonnan rendelni, valamint a gyáriellenőrzött szállítás előtt.Ez Villamosenergia , Hővagy megbirkózni, s o NEM engedi, hogy bármiféle kockázatot a kérelmet, ha van keenovo, mint a legjobb.Vásárlói Vélemények........................................................................................................................Az alábbiakban a leírás a Tételt vásárol ezt a linket : Sokkal biztonságosabb, megbízhatóbb hőforrás, mint a Rep Rap PCB heatbeds.A NTC 100 K termisztor hőmérsékletszabályozó.Leírás : Csodálatos szilikon fűtés a 3 Ds nyomtató hőágy Integrált NTC 100 K termisztor ( Béta 25 / 50 3950 K), mint a hőmérsékletszabályozó érzékelő(adatlap kérésre)...

Az újdonság

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.